Allround medewerker

Parttime

Direct solliciteren

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste en energieke allround medewerker die het leuk vindt om afwisselend werk te doen. Je ondersteunt ons team bij de uitvoering van verschillende activiteiten en werkt op verschillende afdelingen.

Zo ben je bijvoorbeeld host(ess) in de attractie, begeleid je bezoekers op hun ontdekkingsreis door FloriWorld en zorg je dat alle faciliteiten schoon zijn. Maar je kunt ook ingezet worden als horecamedewerker in restaurant Bloom, de horecagelegenheid van FloriWorld, of op evenementen in onze SkyLounge. Elke dag is dus heel afwisselend bij FloriWorld en je bent bereid om in de weekenden te werken.

FloriWorld ontvangt elke dag verschillende doelgroepen, van jong tot oud, van bedrijven tot bruidsparen. Jij vind het belangrijk dat elke bezoeker met een fleurige glimlach weer de deur uit gaat.

Wie zijn wij?

FloriWorld in Aalsmeer is dé nieuwste en meest fleurige attractie in Nederland over de magische wereld van bloemen en planten. De verschillende experience ruimten geven bezoekers een indrukwekkende beleving! Naast de attractie heeft FloriWorld een eigen restaurant, een shop en evenementenlocatie.

Het team van FloriWorld is jong, enthousiast en proactief. We nemen onze verantwoording en springen bij als dat nodig is in dynamische tijden. Er heerst een goede positieve sfeer, we lachen veel met elkaar en er is ruimte voor nieuwe ideeën. Wij zijn het FloriTeam!

Kwalificaties en vaardigheden

  • Je kunt zelfstandig en flexibel werken
  • Je bezit communicatieve vaardigheden
  • Je bent proactief en vind het leuk om afwisselend werk te doen
  • Je bent niet bang om je handen uit je mouwen te steken
  • Je bent een goede teamplayer
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, meerdere talen zijn een pré!

Wat bieden we?

Een leuke functie voor 0-32 uur bij de nieuwste experience in Nederland! FloriWorld is een startende onderneming en we werken met een jong en energiek team en hebben een fijne positieve sfeer op de werkvloer. We staan open voor nieuwe ideeën en hebben onderling veel lol met elkaar. We bieden een marktconform salaris naar opleiding en ervaring en je aanstelling vindt plaats in tijdelijk dienstverband. Daarnaast leer je ook nog van alles over bloemen en planten, kennis van de sierteeltsector is geen vereiste.

Bij FloriWorld vallen goede prestaties op. Je kan rekenen op een passend salaris en bij tevredenheid een groeiend salaris.

Enthousiast?

Stuur een uitgebreide e-mail en CV met pasfoto naar: info@floriworld.nl
ter attentie van Silvia van den Aardweg