Allround medewerker

Parttime

Direct solliciteren

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste en energieke allround medewerker die het leuk vindt om afwisselend werk te doen. Je ondersteunt ons team bij de uitvoering van verschillende activiteiten en werkt op verschillende afdelingen. Elke dag is heel afwisselend en je bent bereid om in de weekenden te werken.

Wie zijn wij?

FloriWorld in Aalsmeer is dé nieuwste en meest fleurige attractie in Nederland over de magische wereld van bloemen en planten. De verschillende experience ruimten geven bezoekers een indrukwekkende beleving! Naast de attractie heeft FloriWorld een eigen restaurant, een shop en eventlocatie.

Het team van FloriWorld is jong, enthousiast en proactief. We nemen onze verantwoording en springen bij als dat nodig is in dynamische tijden. Er heerst een goede positieve sfeer, we lachen veel met elkaar en er is ruimte voor nieuwe ideeën. Wij zijn het FloriTeam!

Kwalificaties en vaardigheden

  • Je kunt zelfstandig en flexibel werken
  • Je bezit communicatieve vaardigheden
  • Je bent proactief en vind het leuk om afwisselend werk te doen
  • Je bent niet bang om je handen uit je mouwen te steken
  • Je bent een goede teamplayer
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en beheerst de Duitse taal, meerdere talen zij een pré!

Wat bieden we?

Een leuke functie bij de nieuwste attractie in Nederland! FloriWorld is een startende onderneming en we werken met een jong en energiek team en hebben een fijne positieve sfeer op de werkvloer. We staan open voor nieuwe ideeën en hebben onderling veel lol met elkaar. We bieden een marktconform salaris naar opleiding en ervaring en je aanstelling vindt plaats in tijdelijk dienstverband.

Bij FloriWorld vallen goede prestaties op. Je kan rekenen op een passend salaris en bij tevredenheid een groeiend salaris.

Enthousiast?

Stuur een uitgebreide e-mail en CV met pasfoto naar: info@floriworld.nl
ter attentie van Silvia van den Aardweg