Allround medewerker

Fulltime

Direct solliciteren

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste en energieke allround medewerker die het leuk vindt om afwisselend werk te doen. Je ondersteunt ons team bij de uitvoering van verschillende activiteiten en werkt op verschillende afdelingen.

Zo ben je bijvoorbeeld host(ess) in de attractie, begeleid je bezoekers op hun ontdekkingsreis door FloriWorld Aalsmeer en zorg je dat alle faciliteiten schoon zijn. Maar je kunt ook ingezet worden als horecamedewerker in restaurant Bloom of en op evenementen in onze SkyLounge. Elke dag is dus heel afwisselend en je bent bereid om in de weekenden te werken.

FloriWorld Aalsmeer ontvangt elke dag verschillende doelgroepen, van jong tot oud, van bedrijven tot bruidsparen. Jij vindt het belangrijk dat elke bezoeker met een fleurige glimlach weer de deur uit gaat.

Wie zijn wij?

FloriWorld Aalsmeer is dé nieuwste en meest fleurige attractie in Nederland over de magische wereld van bloemen en planten. De verschillende experience ruimten geven bezoekers een indrukwekkende beleving! Naast de attractie heeft FloriWorld Aalsmeer een eigen restaurant, een shop en een Skylounge voor vergaderingen en evenementen.

Het team van FloriWorld Aalsmeer is jong, enthousiast en proactief. We nemen onze verantwoording en springen bij als dat nodig is in dynamische tijden. Er heerst een goede positieve sfeer, we lachen veel met elkaar en er is ruimte voor nieuwe ideeën.

Kwalificaties en vaardigheden

  • Je kunt zelfstandig en flexibel werken
  • Je bezit communicatieve vaardigheden
  • Je bent proactief en vind het leuk om afwisselend werk te doen
  • Je bent niet bang om je handen uit je mouwen te steken
  • Je bent een goede teamplayer
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, meerdere talen zijn een pré!

Wat bieden we?

Een afwisselende functie waarbinnen je je kan ontwikkelen
Een inspirerende werkomgeving
Boven marktconform salaris (gebasseerd op leeftijd en ervaring)
Je komt te werken in een dynamisch en jong team waar veel wordt gelachen!

Enthousiast?

Stuur een  e-mail en CV met pasfoto naar: info@floriworld.nl
ter attentie van Rinaldo Ghisa