Een dagje uit met de kinderen? Ontdek het magische FloriWorld.

Boek je ticketsPraktische informatie

Interactief uitje met kinderen

Laat al je zintuigen betoveren. Een interactieve ontdekkingsreis voor alle kinderen: van peuters tot tieners.

Dagje weg in magische wereld

Werelds grootste bloemen experience. Leuk dagje uit met kinderen in de bloemen, kleur en geur attractie.

Indoor & goed bereikbaar

Gratis parkeergelegenheid en centraal gelegen in Noord-Holland. Floriworld in Aalsmeer is goed bereikbaar.

Instagrammable photobooths

Met de verschillende photobooths schieten jong & oud de mooiste plaatjes. Leuk als herinnering, of op je Instagram profiel.

Maak tijdens de herfstvakantie kennis met de bloemen en plantenwereld! 🍂

Wil je met je kinderen erop uit in de herfstvakantie? De interactieve attractie van FloriWorld zorgt ervoor dat kinderen op een leuke wijze kennis maken met de bloemen en plantenwereld. Loop met je kinderen door de 14 verschillende ruimtes. Tijdens je bezoek ontvang je 3 persoonlijke foto’s uit de photobooths, leuk als aandenken 😉

Goed om te weten
FloriWorld is volledig overdekt, dus ook bij slecht weer tijdens de herfstvakantie is FloriWorld het perfecte uitje met de kinderen!

Het fleurigste dagje uit met kinderen: beleef de magie in dé indoor bloemen experience van Nederland!

FloriWorld Aalsmeer is een betoverende en interactieve attractie waarin je de magie van echte en virtuele bloemen en planten kan beleven. Het gebouw heeft een kleurrijke gevelbeplating, die de Nederlandse tulpenvelden representeert en is een echte eyecatcher in Aalsmeer. Ga op ontdekkingsreis door 14 fleurige ruimtes en word omarmd door een prachtige kleurrijke bloemenzee. Doe mee aan een veilingspel en bied op jouw favoriete boeket. FloriWorld Aalsmeer is het perfecte overdekte dagje uit met kinderen het gehele jaar door.

Een magische belevingsroute langs bloemen en planten.

Ervaar de 3000m2 FloriWorld met echte en virtuele bloemen en planten. Voel de magie en maak te gekke foto’s in de verschillende instagrambooths die na afloop naar jouw email adres gestuurd kunnen worden. Drink na afloop nog een drankje met een hapje in het restaurant of boek een super High Tea om de dagje uit mee af te sluiten.