Combineer de Floriade Expo 2022
met een bezoek aan FloriWorld

Boek je tickets

Ontdek je graag meer over bloemen en planten en staat een bezoek aan de volgende editie van de Floriade Expo in Almere al een tijdje op je wishlist?

Dan hebben wij goed nieuws. Je kunt alvast voorpret beleven met een uitje naar FloriWorld. Bij FloriWorld nemen we je mee in de wereld van bloemen en planten. We leiden je door verschillende interactieve ruimtes waar je elke keer weer wat nieuws ziet. Neem de heerlijke geuren in je op, bewonder de kleurrijke projecties of kies je lievelingsbloemen en planten voor je eigen virtuele huiskamer.

FloriWorld – het meest fleurige uitje van Nederland

Net als bij Floriade leer je bij FloriWorld meer over de tuinbouwindustrie, een van de grootste industrie├źn van Nederland. Je krijgt bij binnenkomst een armbandje waarmee je je eigen persoonlijke reis start. Iedere kamer die je binnenstapt is weer anders en bij elke zuil leer je meer over jouw favoriete bloemen en planten. Tijdens je reis kom je meer te weten over de sierteelt in Aalsmeer via interactieve filmpjes en ontdek je hoe je jouw huiskamer kunt inrichten met bloemen en planten. Wij zijn net als jij ontzettend fan van bloemen en planten en nemen je graag mee op ontdekkingsreis. Aan het einde van je reis is er de mogelijkheid om mee te doen aan een heuse bloemenveiling. Bied mee en ga met een mooi boeket bloemen naar huis.

Fan van Floriade? Ontdek ook FloriWorld!

Combineer een uitje naar Floriade met een bezoek aan FloriWorld. Waar Floriade slechts een keer in de tien jaar plaatsvindt, kun je bij FloriWorld elke dag terecht voor een bloemen- en plantenexperience. Weer of geen weer: de FloriWorld experience is overdekt, dus je hebt geen zorgen dat je uitje in het water valt. FloriWorld ligt in Aalsmeer en is goed bereikbaar vanaf de verschillende uitvalswegen A2, A4 en A9. Of je nu uit Utrecht, Amsterdam of Den Haag komt: bij FloriWorld ontvangen we je graag op de gratis parkeerplaats voor een dagje uit. Met wie kom jij FloriWorld ontdekken?

Boek je tickets