Medio mei zou FloriWorld middels een groot feest feestelijk geopend worden. Na bijna twee jaar bouwen aan een prachtige bloemen- en plantenattractie, kon dat fysieke feest helaas (nog) niet doorgaan. Door de omstandigheden waarin we op dit moment leven, moest er een andere (misschien nog wel betere) oplossing gevonden worden om Nederland én het buitenland kennis te laten maken met FloriWorld.

En of dat is gelukt!
De Online Opening van FloriWorld op donderdag 21 mei was een ontzettend geslaagd digitaal feest met veel entertainment, interessante thema’s en gasten, bevlogen gepresenteerd door Corine Boon. Kijk hier alvast een aflevering van de Online Opening – Holland Marketing terug.

Onze gasten Dennis van der Lubbe, Robert van Rijn, Berber Veldkamp, Rick Pesik, Theo op de Hoek, Silvia van den Aardweg en Bert Kranendonk gaven in de tweegesprekken die gevoerd werden boeiende inzichten over de relatie tussen FloriWorld en diverse interessante thema’s. Ook waren er gasten in het programma die niet fysiek aanwezig waren, maar wel een digitale bijdrage hebben geleverd in de vorm van een videoboodschap.

Een wel heel bijzondere boodschap werd tijdens één van de tweegesprekken bekend gemaakt. De inwoners van Aalsmeer krijgen het privilege om als één van de eersten FloriWorld te bezoeken. En ook nog eens gratis! Houd hiervoor de Nieuwe Meerbode in de gaten, hier zal meer informatie verschijnen over het verzilveren van deze unieke kans.

Karin Bloemen was onze gastvrouw en vertelde de kijker over de belevenis in alle ruimtes, gehuld in prachtige jurken. Ze zong zelfs een eigen FloriWorld lied! Victor Mids heeft magische bloemen illusies gecreëerd, waar we nog steeds niks van begrijpen. En Sam Feldt heeft temidden van een overdaad aan planten en bloemen heerlijke tropical tunes gedraaid om de Online Opening spetterend af te sluiten!

Last but not least, werd de Virtual Tour van FloriWorld, een 360* rondgang met clickable buttons, gelanceerd op 21 mei. Onder deze buttons is nog meer informatie, filmpjes en weetjes te vinden van en over FloriWorld. Mocht u na de Online Opening en de Virtual Tour, nou echt fan zijn geworden van FloriWorld en kunt u er geen genoeg krijgen? Word dan exclusief lid van de FloriFriend Community en krijg toegang tot nog meer bonusmateriaal over FloriWorld! Bezoek hiervoor https://floriworld.nl/online/.

We willen alle kijkers, het entertainment, de gasten, de filmploeg, de mensen die onze berichten massaal gedeeld hebben en alle FloriFriends bedanken voor de bijdrage aan deze memorabele opening van FloriWorld. Zodra het kan, doen we het dunnetjes over met een feestje in het pand zelf.

Wij hopen u vanaf juli te mogen ontvangen in de nieuwste bloemen- en plantenattractie in Aalsmeer. Klik hier om alvast uw kaartje te kopen, tot snel!