Persbericht

Bloemen- en plantenexperience FloriWorld op 1 juli weer open voor bezoekers!

Aalsmeer, 1 juli 2021 –        FloriWorld is na de opening, in de zomer van 2020, een paar maanden open geweest en moest helaas haar deuren weer sluiten in verband met de coronacrisis. De nieuwste bloemen- en plantenexperience in Aalsmeer is acht maanden dicht geweest, maar op de achtergrond is er hard gewerkt aan een fleurige heropening op donderdag 1 juli 2021!

FloriWorld is een indoor thema-attractie over bloemen en planten. Het gebouw met kleurrijke gevelbeplating, die de Nederlandse bloembollenvelden representeert, is een echte eyecatcher in Aalsmeer. Bezoekers lopen zelfstandig door de 14 verschillende shows en ruimtes waarin je op spectaculaire wijze de magie van echte en virtuele bloemen beleefd.

Bij de entree krijg je een armbandje met een RFID-chip, waarmee je jouw persoonlijke bloem en plant- voorkeuren kan aangeven. Op dit bandje worden ook selfies opgeslagen die je in de verschillende photo booths kan maken, zodat je deze thuis nog eens kan bekijken en kan delen op eigen social mediakanalen. De favoriete bloemen, planten en foto’s worden verwerkt in de verschillende shows, waardoor FloriWorld een échte persoonlijke beleving is! Er is een bloemenveiling waar je het veilingspel kunt spelen met echte FloriCoins en kunt bieden op een boeket bloemen. Maar er is ook een 4D-film over bruidegom Daan die op weg naar zijn bruiloft zijn bruidsboeket vergeet en in een tulpenveld belandt. Beleef het zelf!

Op vrijdag 2 juli zal FloriWorld officieel worden geopend door de Burgemeester van Aalsmeer, Gido Oude Kotte, aansluitend met een attractiebezoek en borrel in restaurant Bloom. Restaurant Bloom is de nieuwe horecagelegenheid in FloriWorld. Vanuit de attractie beland je rechtstreeks in het restaurant, maar je kunt ook buiten de attractie om binnenlopen voor een kop koffie met gebak of (zaken)lunch.

Kom de magie van bloemen en planten beleven bij FloriWorld, boek je tickets hier. Volg FloriWorld op Facebook & Instagram voor de laatste updates!

Voor beeldmateriaal en nadere achtergrondinformatie zie: https://floriworld.nl/presskit/.
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: silvia@floriworld.nl.