Vervoersbedrijf Connexxion en FloriWorld hebben de handen ineengeslagen voor een nog betere bereikbaarheid naar de nieuwste interactieve bloemen- en plantenattractie van Nederland. Buslijn 357 (vanaf de Elandsgracht) en 358 (vanaf Station Zuid) rijden met 8 bussen per uur tussen Amsterdam en Aalsmeer. Zo kunnen nationale en internationale bezoekers makkelijk en snel naar FloriWorld reizen.  

Met het speciale combiticket breng je een bezoek aan FloriWorld en reis je de hele dag onbeperkt in de regio Amstelland Meerlanden!  

Kom met het openbaar vervoer naar de verwonderende wereld van FloriWorld; een personal experience waar virtuele, maar ook echte bloemen en planten de hoofdrol spelen. Maak een selfie in onze kleurrijke selfieruimte, stap in onze 4D trouwzaal en betreed een Amsterdams grachtenhuisje waar jouw persoonlijke voorkeuren naar voren komen. 

FloriWorld is een nieuwe interactieve indoor attractie over bloemen en planten. Het gebouw met kleurrijke gevelbeplating representeert de Nederlandse bloembollenvelden en is een echte eyecatcher in Aalsmeer! Buslijnen 357 en 358 rijden er dagelijks langs. In de 3000 m2 grote attractie raken zowel jong als oud niet uitgekeken. Een uitje naar FloriWorld is ook nog eens volledig coronaproof. Door de hele attractie staan desinfectieautomaten, er is genoeg ruimte om afstand te houden en bezoekers boeken in op een bepaald tijdslot. 

Het combiticket is €25,- per volwassene en €9,- voor kinderen. Tickets zijn verkrijgbaar op https://tickets.floriworld.nl/nl/tickets. De perfecte deal voor een fleurig dagje uit!