Persbericht

Nieuwste thema-attractie van Nederland opent 1 juli!

Aalsmeer, 1 juli 2020 –         FloriWorld heeft haar deuren op 1 juli geopend. De nieuwste bloemen- en plantenexperience van Nederland is klaar om toeristen te ontvangen vanuit Nederland en het buitenland. Vorige week zijn de bewoners van Aalsmeer al langs geweest om als allereerste een uniek bezoek aan FloriWorld te brengen. De reacties waren ontzettend lovend en Aalsmeerders zijn trots op de nieuwe attractie in hun dorp.

FloriWorld is een indoor thema-attractie over bloemen en planten. Het gebouw met kleurrijke gevelbeplating, die de Nederlandse bloembollenvelden representeert, is een echte eyecatcher in Aalsmeer. Wanneer de bezoekers binnentreden, worden zij welkom geheten door een hostess en vriendelijk verzocht om de handen te desinfecteren. Door de hele attractie staan desinfectieautomaten en is er genoeg ruimte om afstand te houden, volledig coronaproof dus.

De bezoekers lopen zelfstandig door de 14 verschillende shows, films en ruimtes waarin zij op spectaculaire wijze de magie van echte en virtuele bloemen beleven. Bij de entree krijgt de bezoeker een bandje met een RFID chip, hiermee kan de bezoeker zijn of haar persoonlijke bloem en plant- voorkeuren aangeven. Je kunt kiezen welke kleur bloem jij het mooist vindt, maar op dit bandje worden ook jouw selfies opgeslagen, zodat je deze thuis nog eens kan bekijken.
De favoriete bloemen, planten en foto’s worden verwerkt in de verschillende shows, hierdoor wordt FloriWorld écht een persoonlijke beleving. Er is een bloemenveiling waar je het veilingspel kunt spelen met echte FloriCoins en kunt bieden op een boeket bloemen dat je kunt houden, weggeven of doneren aan een goed doel. Maar er is ook een 4D-film over bruidegom Daan die op weg naar zijn bruiloft zijn bruidsboeket vergeet en in een tulpenveld belandt.

FloriWorld is een betoverende thema-attractie waarin je de magie van echte en virtuele bloemen kan beleven. In juli en augustus is er een speciale openingsaanbieding, waarmee je maar liefst €6,- korting krijgt op een ticket. Een ticket voor volwassenen is nu €17,50 en een ticket voor kinderen is €10,-. FloriWorld is gevestigd op het terrein van de bloemenveiling in Aalsmeer en goed te bereiken met de auto, de fiets of openbaar vervoer. Er rijdt zelfs een speciale FloriBus vanaf meerdere punten in Nederland. Bestel je kaartjes nu op www.floriworld.nl.

Volg de social media kanalen van FloriWorld voor nieuwe updates!
Facebook
Instagram

Voor beeldmateriaal en nadere achtergrondinformatie zie: https://floriworld.nl/presskit/.
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: info@localhost