Combineer een bezoek
aan Keukenhof met FloriWorld

Boek je tickets

Wil je meer ontdekken over de Nederlandse wereld van bloemen en planten en heb je al eens een bezoekje aan Keukenhof gebracht? Dan hebben wij iets nieuws voor je. Bij FloriWorld ga je op ontdekkingsreis door verschillende interactieve kamers waarin je meer leert over de sierteeltindustrie, een van de grootste industrie├źn van Nederland.

Ontdek de FloriWorld Experience

Kom binnen bij FloriWorld en maak kennis met een unieke bloemen- en plantenexperience. Bij ontvangst krijg je een armbandje waarmee je persoonlijke reis begint. Iedere kamer zit vol verrassingen en dankzij je persoonlijke armband kun je de experience aanpassen naar jouw wens. Kies bijvoorbeeld je favoriete bloemen en planten uit voor je eigen virtuele woonkamer of sta stil bij de gave projecties op de muur. Aan het einde van de reis kun je meedoen aan een heuse bloemenveiling waarop je kunt bieden op jouw favoriete boeket. Reken maar dat je met een mooi boeket naar huis gaat!

Op slechts een half uur rijden van Keukenhof

Je kunt een bezoek aan Keukenhof eenvoudig combineren met een bezoek aan FloriWorld om zo je dagje uit nog leuker te maken. FloriWorld ligt op slechts een half uur rijden van Keukenhof, waardoor je gemakkelijk beide activiteiten op een dag plant. Waar je bij Keukenhof door een kleurrijk veld vol Nederlandse bloemen loopt, ervaar je bij FloriWorld een unieke, overdekte experience. Laat je meenemen op reis en geniet van het fleurigste uitje van Nederland!

Tip: plan je bezoek naar Keukenhof in het voorjaar wanneer alle bloemen in bloei staan. Bij FloriWorld ben je ook de andere dagen van het jaar welkom, omdat onze bloemen- en plantenexperience volledig overdekt is. Wat voor weer het ook is, je geniet hier altijd van een leuk dagje uit.

Bereikbaarheid FloriWorld

FloriWorld is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren kan gewoon gratis voor de deur en de bushalte is om de hoek. Vanuit steden als Amsterdam, Den Haag en Utrecht is FloriWorld goed bereikbaar dankzij de ligging bij de A9, A4 en A2. Dit maakt FloriWorld een perfect uitstapje voor gezinnen, vrienden en familie. Je vindt FloriWorld op het terrein van de wereldberoemde bloemenveiling in Aalsmeer: het hart van de sierteeltindustrie. Met wie kom jij de magie van bloemen en planten beleven?

Boek je tickets