Praktische informatie

Over FloriWorld

Wat is FloriWorld?

FloriWorld is een nieuwe bloemen- en planten attractie in Nederland en op 1 juli 2020 officieel geopend voor publiek. FloriWorld is permanent gevestigd op het terrein van de wereldberoemde bloemenveiling in Aalsmeer!

De nieuwste bloemen- en plantenattractie, biedt bezoekers een ontdekkingsreis tussen groeiers en bloeiers. Met een speciaal RFID-bandje, die je bij binnenkomst krijgt, maak je de experience zo persoonlijk mogelijk. FloriWorld heeft 14 verschillende shows, waarin echte én virtuele bloemen en planten de hoofdrol spelen. Geniet na de ontdekkingsreis door FloriWorld van een heerlijke lunch, koffie en gebak in Restaurant Bloom. De attractie is volledig indoor en is dus ook het perfecte uitje op een regenachtige dag.

Naast de attractie staat FloriWorld ook bekend als evenementenlocatie voor vergaderingen, trouwerijen en andere bijeenkomsten.

FloriWorld hanteert de nodige hygiëne maatregelen voor een veilig en vertrouwd bezoek. De attractie is op verschillende punten voorzien van desinfectiemachines en wordt gedurende de dag regelmatig schoongemaakt. Wij hanteren tijdsloten voor de toegang. Zo is het mogelijk om op eigen tempo met genoeg afstand de attractie door te lopen.

Voor wie is FloriWorld?

FloriWorld is gemaakt voor jong en oud! Zo zijn er verschillende elementen verstopt in de attractie voor kinderen. Je kunt de tofste selfies maken en is er een mooie mix tussen echte en digitale bloemen. Bij FloriWorld leren alle leeftijden op een interactieve manier hoe de sierteeltsector en een echte bloemenveiling werkt. Er is ook gedacht aan mensen met een lichamelijke beperking, zo is de hele attractie rolstoeltoegankelijk en hebben wij een rolstoel beschikbaar op reservering.
Van bloemen en planten wordt toch iedereen blij?

Tickets & prijzen

Waar kan ik kaartjes kopen voor FloriWorld?

Koop hier je tickets online of aan de kassa. Tickets worden verkocht in verschillende tijdvakken, zodat je zelf kunt kiezen wanneer je langs wilt komen en om gepaste afstand van andere bezoekers te kunnen waarborgen.

Hoeveel kost een kaartje voor FloriWorld?

Gedurende 2021 geldt een speciale openingsprijs! Je boek dan je tickets met de volgende tarieven:

2021 2022
Volwassenen 12 jaar en ouder €17,50 €23,50
Kinderen 4 tot 11 jaar €10,- €12,50
Kinderen 0 tot 3 jaar gratis gratis
Senioren €14,- €15,25
Familie (2 volwassenen, max. 3 kinderen) €50,- €65,-
Groepen van 15 personen of meer €14,- €18,-

Overige prijzen, (groeps)kortingen of speciale arrangementen zijn te bekijken op onze ticketpagina.

Boek hier je tickets! 

Wat zijn de openingstijden?

FloriWorld is geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur, de laatste inloop is om 17:00 uur. Op maandag is FloriWorld gesloten.

FloriWorld is het gehele jaar geopend, zodat je ook in de winter nog kunt genieten van een bloemen- en planten beleving.

Meetings, events en locatiebezoeken zijn ook buiten openingstijden mogelijk. Neem vooral contact met ons op via sales@floriworld.nl voor de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een bezoek aan FloriWorld?

Een bezoek aan FloriWorld duurt tussen de anderhalf en twee uur.

Zijn er combinatietickets beschikbaar?

Combinatietickets staan vermeld onder arrangementen. Er zijn verschillende combinatietickets mogelijk.

Route en parkeren

Wat is de beste manier om naar FloriWorld te reizen?

FloriWorld is gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer.

Met de fiets of auto volg je de borden richting FloriWorld op het terrein van de bloemenveiling in Aalsmeer.

Met openbaar vervoer stoppen bus 357 en bus 358 van Connexxion voor de deur. Er is een OV-combinatieticket beschikbaar.

Het adres van FloriWorld is Sierteeltstraat 1, 1431GM in Aalsmeer.

Telefoon: 085 401 8480
E-mail: info@floriworld.nl

Kan ik mijn auto parkeren bij FloriWorld?

Je kunt gemakkelijk én gratis parkeren op de parkeerplaats van FloriWorld. Er zijn ook oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

Eten & drinken

Is er een eetgelegenheid bij FloriWorld?

Geniet van een hapje en drankje in Restaurant Bloom Aalsmeer na een onvergetelijke experience in FloriWorld. Vanuit de attractie beland je rechtstreeks in het restaurant, maar ook zonder bezoek aan FloriWorld kun je gewoon binnenlopen voor een fleurig ontbijt, kop koffie met gebak of zakenlunch. Restaurant Bloom is geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Is FloriWorld rolstoeltoegankelijk?

Een bezoek aan FloriWorld is rolstoelvriendelijk. Zo zijn er diverse liften beschikbaar, zijn er speciale toiletten en is er voldoende parkeergelegenheid dichtbij de entree. Er is een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar, neem contact op voor reservering via info@floriworld.nl.

Kan ik mijn bagage of tassen opbergen bij FloriWorld?

Er zijn voldoende lockers aanwezig zodat je gratis en veilig jouw spullen kunt opbergen. Grote koffers of trolleys kunnen wij helaas niet stallen.

Evenementen

Kan ik mijn evenement of vergadering organiseren bij FloriWorld?

Wij faciliteren graag jouw event in FloriWorld. FloriWorld heeft meerdere (vergader)ruimtes en een SkyLounge met prachtig uitzicht op Amsterdam, Aalsmeer en Schiphol Airport. Wij organiseren VIP-arrangementen, workshops, bedrijfsfeesten, diners en meer. Daarnaast zijn wij ook een officiële trouwlocatie. Stuur een mail naar sales@floriworld.nl voor meer informatie en om de verschillende opties te bespreken. Alle events die worden georganiseerd bij FloriWorld voldoen aan de RIVM-richtlijnen.

Vacatures

Zijn er openstaande vacatures bij FloriWorld?

Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken. Staat jouw gewenste functie hier niet tussen? Een open sollicitatie is altijd welkom, stuur jouw CV en motivatie naar info@floriworld.nl.

Overig

Wat wordt er gedaan met de verse bloemen die gebruikt worden in FloriWorld?

Bij FloriWorld worden geen bloemen weggegooid! In onze veilingzaal, aan het einde van de experience, heb je de mogelijkheid om met speciale FloriCoins een boeket te kopen voor jezelf, om weg te geven of om te doneren aan een van de goede doelen waar wij mee samenwerken.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@floriworld.nl of 085 401 84 80

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00

De laatste inloop is om 17:00 uur, boek hier je tickets!

Adres

FloriWorld
Sierteeltstraat 1
1431 GM
Aalsmeer

View on maps