Praktische informatie

Over FloriWorld

Wat is Floriworld

FloriWorld Aalsmeer is een nieuwe bloemen- en planten experience in Nederland en per 22 maart 2022 weer geopend voor publiek. Wij zijn permanent gevestigd op het terrein van de wereldberoemde bloemenveiling in Aalsmeer!

De nieuwste bloemen- en plantenattractie, biedt bezoekers een ontdekkingsreis tussen groeiers en bloeiers. Met een speciaal RFID-bandje, die je bij binnenkomst krijgt, maak je de experience zo persoonlijk mogelijk. FloriWorld Aalsmeer heeft 14 verschillende shows, waarin echte én virtuele bloemen en planten de hoofdrol spelen. Geniet na de ontdekkingsreis door FloriWorld Aalsmeer van een heerlijke lunch, koffie en gebak in Restaurant Bloom. De attractie is volledig indoor en is dus ook het perfecte uitje op een regenachtige dag.

Naast de attractie staat FloriWorld Aalsmeer ook bekend als evenementenlocatie voor vergaderingen, trouwerijen en andere bijeenkomsten.

Wij bieden eigen (gratis) parkeergelegenheid aan met 200 parkeerplaatsen, 3 gereserveerde invalideplaatsen, plek voor 5 touringcars en 10 laadplekken voor elektrische auto’s.

Voor wie is Floriworld

FloriWorld is gemaakt voor jong en oud! Zo zijn er verschillende elementen verstopt in de attractie voor kinderen. Je kunt de tofste selfies maken en is er een mooie mix tussen echte en digitale bloemen. Bij FloriWorld leren alle leeftijden op een interactieve manier hoe de sierteeltsector en een echte bloemenveiling werkt. Er is ook gedacht aan mensen met een lichamelijke beperking, zo is de hele attractie rolstoeltoegankelijk en hebben wij een rolstoel beschikbaar op reservering.
Van bloemen en planten wordt toch iedereen blij?

Tickets & prijzen

Hoeveel kost een kaartje voor FloriWorld?

Boek je tickets voor de volgende tarieven:
(Inclusief parkeren en gebruik privé-locker)

2022
0-4 jaar gratis
4-12 jaar €9,95,-
12+ jaar €15,95
Senioren €14,-
Familie (2 volwassenen, max. 3 kinderen) €50,-
Groepen van 15 personen of meer €14,-

Overige prijzen, (groeps)kortingen of speciale arrangementen zijn te bekijken op onze ticketpagina.

Boek hier je tickets! 

Wat zijn de openingstijden?

FloriWorld Aalsmeer is geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. De laatste inlooptijd voor de attractie is 16:00 uur.

Meetings, events en locatiebezoeken zijn ook buiten openingstijden mogelijk. Neem vooral contact met ons op via events@floriworld.nl voor de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een bezoek aan FloriWorld?

Een bezoek aan FloriWorld Aalsmeer duurt tussen de anderhalf en twee uur.

Ik heb een vraag over mijn ticket of het boeken van een ticket.

Stel je vraag via floriworld@seetickets.nl en binnen 24 uur nemen wij contact met je op.

Route en parkeren

Wat is de beste manier om naar FloriWorld te reizen?

FloriWorld Aalsmeer is gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer.

Met de fiets of auto volg je de borden richting FloriWorld op het terrein van de bloemenveiling in Aalsmeer. (Parkeren is inbegrepen bij je ticket)

Met openbaar vervoer stoppen bus 357 en bus 358 van Connexxion vlak voor de deur, bij bushalte ‘Floraholland Hoofdingang’.

Het adres van FloriWorld is Sierteeltstraat 1, 1431GM in Aalsmeer. info@floriworld.nl

Kan ik mijn auto parkeren bij FloriWorld?

Je kunt gemakkelijk én gratis parkeren op de parkeerplaats van FloriWorld Aalsmeer. Er zijn ook oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

Eten & drinken

Is er een eetgelegenheid bij FloriWorld?

Geniet van een hapje en drankje in Restaurant Bloom Aalsmeer na een onvergetelijke experience in FloriWorld. Vanuit de attractie beland je rechtstreeks in het restaurant, maar ook zonder bezoek aan FloriWorld kun je gewoon binnenlopen voor een fleurig ontbijt, kop koffie met gebak of zakenlunch. Restaurant Bloom is geopend van 10.00 tot 17:00 uur.

Is FloriWorld rolstoeltoegankelijk?

Een bezoek aan FloriWorld Aalsmeer is rolstoelvriendelijk. Zo zijn er diverse liften beschikbaar, zijn er speciale toiletten en is er voldoende parkeergelegenheid dichtbij de entree. Er is een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar, neem contact op voor reservering via info@floriworld.nl.

Kan ik mijn bagage of tassen opbergen bij FloriWorld?

Als je een ticket hebt gekocht is dit inclusief gebruik van een locker waar je jouw eigen spullen in kan bewaren.

Evenementen

Kan ik mijn evenement of vergadering organiseren bij FloriWorld?

Wij faciliteren graag jouw event in FloriWorld. FloriWorld heeft meerdere (vergader)ruimtes en een SkyLounge met prachtig uitzicht op Amsterdam, Aalsmeer en Schiphol Airport. Wij organiseren VIP-arrangementen, workshops, bedrijfsfeesten, diners en meer. Daarnaast zijn wij ook een officiële trouwlocatie. Stuur een mail naar events@floriworld.nl voor meer informatie en om de verschillende opties te bespreken. Alle events die worden georganiseerd bij FloriWorld voldoen aan de RIVM-richtlijnen.

Vacatures

Zijn er openstaande vacatures bij FloriWorld?

Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken. Staat jouw gewenste functie hier niet tussen? Een open sollicitatie is altijd welkom, stuur jouw CV en motivatie naar info@floriworld.nl.

Overig

Wat wordt er gedaan met de verse bloemen die gebruikt worden in FloriWorld?

Bij FloriWorld worden geen bloemen weggegooid! In onze veilingzaal, aan het einde van de experience, heb je de mogelijkheid om met speciale FloriCoins een boeket te kopen voor jezelf, om weg te geven of om te doneren aan een van de goede doelen waar wij mee samenwerken.

#ToKeep #ToGive #ToDonate

Moet ik een QR code laten zien?

FloriWorld Aalsmeer hanteert de maatregelen van het RIVM. Het is per 22-3-2022 niet meer nodig om een QR-code te laten zien.

Waar op dit moment een QR code is verplicht leest u hier in de actuele coronamaatregelen op de website van het RIVM.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op:
Voor tickets en boekingen via ticketservice@seetickets.nl
Voor overige vragen via info@floriworld.nl

Openingstijden

FloriWorld Aalsmeer is geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. De laatste inlooptijd voor de attractie is 16:00 uur.

Meetings, events en locatiebezoeken zijn ook buiten openingstijden mogelijk. Neem vooral contact met ons op via events@floriworld.nl voor de mogelijkheden.

Tickets zijn online te koop. De laatste toegang tot de experience is 16:00 uur. Boek hier je tickets! Je tickets zijn inclusief parkeren en gebruik van locker.

Adres

FloriWorld
Sierteeltstraat 1
1431 GM
Aalsmeer

View on maps