Schoolreisje naar
FloriWorld

Prijs aanvragen

Ben je op zoek naar een uniek schoolreisje dat zowel leerzaam als leuk is?

Dan ben je bij de bloemen- en plantenexperience van FloriWorld in Aalsmeer aan het juiste adres. Ga op ontdekkingstocht door interactieve ruimtes en leer meer over een van de grootste industrieën van Nederland: de sierteeltindustrie.

Ontdek de FloriWorld experience

Of je nu op zoek bent naar een schoolreis voor groep 3 of groep 7: FloriWorld biedt voor alle leeftijden wat wils. Je begint jouw klassenuitje bij FloriWorld met een persoonlijk armbandje, zodat je bij elke zuil kunt stoppen om meer te weten te komen over de bloemen- en plantenwereld. Loop door verschillende kamers en geniet van gave projecties op de muur, stel je eigen boeket samen of neem plaats in de selfieroom voor de mooiste foto’s. De FloriWorld experience zit vol verrassingen en elke keer dat je een kamer binnenstapt, ontdek je weer wat nieuws.

5 redenen om te kiezen voor een schoolreis naar FloriWorld

Niet alleen leuk, maar ook leerzaam

Bij FloriWorld leren alle leeftijden op een interactieve manier hoe de sierteeltsector en een echte bloemenveiling werkt. Dit maakt je schoolreisje niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

Korting voor groepen en kinderen tot 11 jaar

Wist je dat groepen en kinderen tot 11 jaar korting krijgen op hun bezoek aan FloriWorld? Zo blijft je schoolreisje goed betaalbaar.

Een klassenuitje voor elke dag van het jaar

Het grote voordeel van een schoolreisje bij FloriWorld is dat de experience het hele jaar door te boeken is. De experience is volledig overdekt, waardoor je schoolreisje ook bij slecht weer gewoon door kan gaan. En zeg nu zelf: er is toch niets vrolijkers dan een dag doorbrengen tussen al die kleurrijke bloemen en planten?

Op maat gemaakt voor jouw klas

Heb je speciale wensen voor de lunch of wil je met je klas op een bepaalde tijd komen buiten de openingstijden? Dat kan! Stuur ons een mailtje via info@floriworld.nl, dan denken we graag met je mee om van jouw schoolreis een bijzondere belevenis te maken voor de hele klas.

Unieke experience

FloriWorld is een nieuwe experience, de kans is dus groot dat niemand van de klas hier al eens geweest is. Zo bied je je klas een uniek dagje uit.

Bereikbaarheid FloriWorld

FloriWorld is makkelijk bereikbaar vanaf de A4, A9 en A2 en je kunt de bus gratis voor de deur parkeren. Of je nu uit de regio Utrecht, Amsterdam of Den Haag komt: je staat binnen een mum van tijd bij de ingang van FloriWorld. Kom bij ons langs en geniet samen met je klas van het meest fleurige schoolreisje van Nederland.

Meer informatie over een schoolreis?

Leuk dat je interesse hebt in een schoolreis naar FloriWorld! Via onderstaand formulier kan je meer informatie opvragen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. 

    Velden met een * zijn verplichte velden

    Contactpersoon

    Groep


    Vragen of opmerkingen