FloriWorld als perfecte vergaderlocatie!

Neem contact opOnze ruimtes

Vergaderlocaties

Vergaderlocaties voor meetings, (leden)vergaderingen, brainstormsessies, teambuilding, heidagen en hackatons voor kleine en grote groepen of een creatieve productpresentatie.

Boardrooms

Onze boardrooms zijn volledig uitgerust met alle digital gemakken en voorzieningen en met unieke uitzichten over Amsterdam, Aalsmeer en Schiphol.

Eventlocatie

Inspirerende eventlocatie voor kleine en grotere evenementen, bedrijfsfeesten, congressen, meerdaagse evenementen, trainingen en feesten.

Unieke beleving

Geniet van de ruime en gratis parkeergelegenheid en diverse vergaderarrangementen. Combineer vergadering met bezoek aan werelds grootste bloemen experience.

Organiseren van een zakelijke bijeenkomst, inspirerende vergaderingen of een uniek bedrijfsevenement.

We hebben verschillende ruimten, diverse zalen en mogelijkheden en denken graag met jou mee over de beste invulling. Bij ons kan je terecht voor volledig verzorgde vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en unieke kleine en grote evenementen. In de buurt van Schiphol en een directe verbinding naar Amsterdam en omstreken en met ruime gratis parkeergelegenheid.

Neem contact op

Vergaderen in onze inspirerende vergaderruimtes

Bij ons vind je bijzondere en inspirerende ruimtes en zalen voor zakelijke bijeenkomsten, zoals een vergadering, heisessie, hacketon, meerdaagse bijeenkomsten, congres, bedrijfsfeesten, teamuitjes en evenementen.

Je wilt een inspirerende plek, beleving en meerwaarde voor het verhaal dat je wilt vertellen. Onze locatie en zalen hebben een passie voor gastvrijheid en maatschappelijk ondernemen (mvo). Ofwel: Wij verzorgen jouw bijeenkomst met meer waarden en indien gewenst geheel verzorgd.

Vergaderzalen & boardrooms

Voor al onze zalen en ruimtes geldt dat wij deze in diverse opstellingen, diverse uitstralingen en voor diverse doeleinden kunnen inrichten met daglicht of juist volledig indoor. Met meer dan 14 verschillende ruimten een inspirerende plek voor een productpresentatie of een lancering. De vergaderzalen zijn te boeken v.a. 13 personen.

Kleine zaal / bijeenkomst prijzen vanaf: €350

Boardroom prijzen: €350

SkyLounge

Onze SkyLounge is maar liefst 415 m2 grote evenementenlocatie met een indrukwekkend uitzicht over Amsterdam, de Aalsmeerse bloemenveiling en Schiphol Airport. Deze ruimte leent zich perfect voor verschillende opstellingen door de luxe uitstraling en de hoge raampartij rondom. Wij organiseren hier vergaderingen, diners, recepties en feesten. De maximale capaciteit van de SkyLounge bij een staande receptie is 400 personen.

Skylounge prijzen vanaf: €850

Combineer vergadering met lunch of diner in Restaurant Bloom

FloriWorld Aalsmeer beschikt over een eigen restaurant op een op een centrale locatie met parkeergelegenheid, op het terrein van de bloemenveiling in Aalsmeer. Restaurant Bloom kan worden gebruikt voor verschillende gelegenheden zoals een lunch, borrels en high teas.

Restaurant Bloom prijzen vanaf: €500

Onze extra diensten

Vergaderarrangementen

Wij bieden een full-serviced vergaderruimten aan, en denken graag met u mee over de meest optimale invulling wat betreft techniek en arrangementen. Passende catering arrangementen zijn te boeken vanaf €25,50 .p.p.

Full-service vergaderzalen:

We hebben mooi eigen meubulair waarbij een opstelling voor een diner, een vergadering of een presentatie inbegrepen zijn bij de zaalhuur. Al onze ruimtes en zalen zijn volledig voorzien van de digitale ondersteuning voor techniek, zoals aan te passen verlichting, microfoons, schermen en podia.

Creëer en echte experience:

En wat te denken van je evenement, vergadering of bijeenkomst te combineren met onze unieke attractie vol met magische echte en digitale bloemen en planten, waarin je jouw eigen bedrijfsvideo/film en kleuren in kan integreren. ‘Steek’ je eigen logo af bij de vuurwerkshow, organiseer een dinnershow tussen de bloemen of een veiling in de veilingszaal. 

We maken graag een afspraak om jouw wensen te bespreken. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Wij denken graag met je mee!

Leuk dat je interesse hebt in een evenement bij FloriWorld! We nemen graag contact met je op.
Mail naar: events@floriworld.nl of bellen naar +31639054305.