Een vriendinnen uitje? Ontdek het magische FloriWorld.

Boek je ticketsPraktische informatie

Interactief uitje met vriendinnen

Laat al je zintuigen betoveren. Een interactieve ontdekkingsreis tussen de bloemen en photobooths. Combineer met een lunch, diner of high-tea.

Dagje weg in magische wereld

Werelds grootste bloemen experience. Leuk dagje uit met vriendinnen in de bloemen, kleur en geur attractie.

Indoor & goed bereikbaar

Gratis parkeergelegenheid en centraal gelegen in Noord-Holland. Floriworld in Aalsmeer is goed bereikbaar.

Instagrammable photobooths

Met de verschillende photobooths schieten jong & oud de mooiste plaatjes. Leuk als herinnering, of op je Instagram profiel.

Het fleurigste vriendinnen uitje: beleef de magie in dé indoor bloemen experience van Nederland!

FloriWorld Aalsmeer is een betoverende en interactieve attractie waarin je de magie van echte en virtuele bloemen en planten kan beleven. Het gebouw heeft een kleurrijke gevelbeplating, die de Nederlandse tulpenvelden representeert en is een echte eyecatcher in Aalsmeer. Ga op ontdekkingsreis door 14 fleurige ruimtes en word omarmd door een prachtige kleurrijke bloemenzee. Doe mee aan een veilingspel en bied op jouw favoriete boeket. FloriWorld Aalsmeer is het perfecte overdekte dagje uit met vriendinnen het gehele jaar door.

Een magische belevingsroute langs bloemen en planten.

Ervaar de 3000m2 FloriWorld met echte en virtuele bloemen en planten. Voel de magie en maak te gekke foto’s in de verschillende instagrambooths die na afloop naar jouw email adres gestuurd kunnen worden. Drink na afloop nog een drankje met een hapje in het restaurant of boek een super High Tea om de dagje uit mee af te sluiten.