FloriWorld is niet alleen een toeristische attractie, maar ook een evenementenlocatie!

Maak een afspraakOnze ruimtes

Organiseren van een zakelijke bijeenkomst, trouwen tussen een mix van dagverse én virtuele bloemen of iets te vieren met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties?

We hebben verschillende ruimtes en mogelijkheden. Ook kunt u kiezen voor een privé openstelling van onze attractie, een unieke beleving voor uw gezelschap. Voor het bezichtigen van de locatie of het bespreken van de mogelijkheden maken we graag een afspraak met u bij FloriWorld.

Onze inspirerende ruimtes
bieden talloze mogelijkheden

SkyLounge

Onze Skylounge is maar liefst 415 m2 met een indrukwekkend uitzicht door de hoge raampartijen rondom. Deze ruimte leent zich perfect voor verschillende opstellingen en evenementen. Denk hierbij aan congressen, diners, recepties en feesten.

Restaurant

FloriWorld beschikt over een eigen restaurant met in-house cateraar. Het restaurant kan worden gebruikt voor verschillende gelegenheden zoals diners, buffetten, borrels, ontbijt, lunch en high-tea. Dit kan in combinatie met een bezoek aan de attractie, een bijeenkomst/vergadering of separaat.

Vergaderzalen

Binnen FloriWorld zijn 2 vergaderruimtes tot max. 12 personen. Ook hier zijn arrangementen mogelijk waarbij wij u ontzorgen met catering om uw vergadering zo geslaagd mogelijk te laten verlopen.

Workshopruimtes

In 2021 beschikt FloriWorld over eigen workshopruimtes. Deze ruimtes kunnen worden afgehuurd voor het geven van je eigen workshop, bloem&plant gerelateerd of totaal iets anders. Ook kan er worden ingeschreven op georganiseerde workshops. Mocht je nu al een workshop willen houden bij FloriWorld kunnen we andere ruimtes gebruiken, neem hiervoor contact met ons op.

Combineren met de attractie?

Een bezoek aan de attractie kan gecombineerd worden met jouw evenement of bijeenkomst. Dit kan ook in een privé openstelling. Daarnaast kunnen we ook (één van) de 14 zalen gebruiken voor jouw evenement. Maatwerk is mogelijk. Dineren tussen projecties van jouw organisatie of een presentatie aanhoren vanuit de kerkbanken? FloriWorld heeft veel te bieden. We maken graag een afspraak om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Benieuwd naar een prijsopgave?

Leuk dat je interesse hebt in een evenement bij FloriWorld! Vul het onderstaande formulier in als je meer informatie of een voorstel op maat wilt ontvangen. We nemen dan contact met je op.

    Globaal programma

    Je gegevens

    Vragen of opmerkingen